TARTA DE PASTANAGA

DIMECRES, VAREN VENIR LES FAMÍLIES DE LA XEF LUCÍA I LA XEF HELENA, A FER UNA RECEPTA AMB TOTS NOSALTRES. 

HELENA I LUCÍA ENS VA EXPLICAR EL QUE FARÍEM "PASTÍS DE PASTANAGA" I TOTS ELS INGREDIENTS QUE NECESSITARÍEM. 
 
 
 



UNA VEGADA HO TENÍEM TOT PREPARAT, CADA UN VA ANAR FENT DIFERENTS PARTS DE LA RECEPTA... ALGUNS PESAVEN ELS INGREDIENTS, ELS ALTRES ELS AFEGIEN DINS EL BOL I D0ALTRES BATIEN TOTS ELS INGREDIENTS. 

FEM UN PREPARAT D'OU




PESAM EL SUCRE, L'AFEGIM I EL BATEM




PESAM LA PASTANAGA RATLLADA, LA POSAM DINS EL BOL I BATEM.
   PESAM L'OLI, L'AFEGIM I EL BATEM. 


PESAM LA FARINA SENSE GLUTEN, L'AFEGIM I BATEM.
 UN  POC DE BICARBONAT                      UN POLSIM DE SAL
 

 BATEM                                                                  AFEGIM NOUS PICADES





UNA VEGADA HO TENIM TOT LLEST, EL POSAM AL FORN DURANT 30 MINUTS. LES MAMIS VAREN PREPARAR UNA COBERTURA AMB MANTEGA, SUCRE GLAÇ I VAINILLA I NOSALTRES PER PARELLES VAREM ESCRIURE LA RECPETA. 
NO TENIM FOTO DEL RESULTAT FINAL... PERÒ VA QUEDAR MOLT BO!!! 
ENCARA QUE ALGUNS NO VAN VOLER MENJAR-NE GAIRE ALTRES VAREN REPETIR!! 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES VENIR A PASSAR UNA ESTONETA AMB NOSALTRES! 


Comentaris

  1. Se fan grans!!! Vina a fer-nosnuna visita!!!! Un besito de tots/es

    ResponElimina
  2. Mus ho vàrem passar pipa, i es pastís va pujar bastant, va quedar bastant bé al final... Encara que a n'es nens i nenes (excepcions comptades) no els va emocionar gaire el gust, jajaaa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada